DET TILBYDER JEG

NO STRESS v/ Pernille Neess Blix

- GET YOURSELF IN BALANCE

GULSTAD DESIGN

(siden er under opbygning)

 

MASSAGE

 

- Specielpædagogisk børnemassage

 

- Dybdegående/fysiologisk/idræts massage

 

- Helkropsvelvære massage

 

- Dybdegående/blid kæbe, hovedbund & ansigt massage

 

- Hot Stone massage

 

- Graviditetsmassage

 

 

TANKEFELT TERAPI

 

Tankefeltterapi (TFT) og Emotionel Frihedsteknik (EFT)

 

Tankefeltterapi er for dig, som ønsker hurtig og effektiv hjælp til behandling af psykologiske problemer, smerter og forskellige sygdomme.

Traumer (svære/dramastiske oplevelser) kan være store eller små, men fælles for alle, er, at det kan skabe ubehag og ubalncer i kroppen, der på sigt kan føre til fysisk eller psykisk sygdom.. Det kan feks. være efter overfald, mobning, trafikulykker, dødsfald, sygdom, skilsmisse, misbrug, omsorgssvigt osv.

Kroppen udtrykker det, som sindet og sjælden undertrykker.For altl ubehag bliver lagret i kroppen som en ubevidst refleks, der dukker op igen og igen, ligegyldigt hvor meget man stritter imod.Og derfor kan mange mennesker blive "trigget"/påvirket af noget i sin hverdag, hele tiden.

 

Tankefeltterapi (TFT/EFT) kombinerer Østens viden om kroppens energibaner med psykologisk samtaleterapi – resultatet er en forbløffende effektiv behandling, der hurtigt og smertefrit fjerner psykisk og fysisk ubehag.

TFT/EFT kombinerer metoder fra meridianlære, kognitiv terap, psykologi og foregår ved, at man stimulerer punkter på kroppens energibaner med en let fingerbanken efter bestemte mønstre. Dette gøres, imens man sidder med lukkede øjne fokuserer på det ubehag eller den smerte, man har, samtidig med at der foregår en speciel psykologisk samtale.

Det er nødvendigt at tænke i krop, tanke og følelse som helhed – det er hele grundstenen i TFT/EFT.

 

 

COACHING

 

Coaching bygger bro mellem erkendelsen af, hvor du på nuværende tidspunkt befinder dig, altså nutiden - og erkendelsen af, at du har muligheden til at ændre retning i livet, altså fremtiden.

 

Coaching er et meet konkret værktøj, hvor ved du får hjælp og støtte til at flytte dig fra a til b.

Det kunne blandt andet være at skulle starte sin egen virksomhed, at have brug for en praktisk plan, eller blot

at finde sin personlige mission i livet og ændre retning.

 

 

NADA

 

Er en recovery-model baseret på øreakupunktur ved stress, afhængighed, abstinenser, personlig udvikling og psykiatriske symptomer.

Der gives fem nåle i begge ører i 45 min. (ikke permanente nåle) i rolige omgivelser.

NADA er recovery samt empowerment og ikke en lægelig eller medicinsk behandling, og skal derfor ses som et supplement til andre metoder/behandlinger, eksempelvis terapi.

NADA-metoden rummer et meditativt element. Målet er, at klienten får kontakt til sig selv og egne ressourcer.

Med NADA er man med til at sætte en proces i gang, så man kan finde sine indre ressourcer og værdier frem igen. Opleve på egen krop, at værdier og evner stadig er tilstede og dermed forandring en mulighed.

 

REIKI HEALING

 

Reiki betyder universel livsenergi på japansk – en helende energi.

Du ligger på en briks fuldt påklædt, hvor du bliver “puttet” under et tæppe, mens du lytter til afslappende musik.

Under healingen lægger jeg mine hænder i forskellige positioner (japansk system) på din krop med en ganske let berøring både på din forside og bagside.Jeg balancerer hele dit nervesystem og samtidig dine chakraer (kroppens energicentre). En meget beroligende og afstressende behandling.

Healingen virker,der hvor modtageren har mest brug for den, frigør energiblokeringer, frigør kroppen for affaldsstoffer og styrker kroppen i at genoprette balance.

Reiki, aktiverer kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv.

 

 

META-SUNDHED/MEDICIN

 

META er en model, der kan give dig forklaringer på din krops biologiske adfærd – kroppens intelligens.

Det skal forstås sådan, at man skal se sammenhængen mellem psyke, hjerne, krop og chokoplevelser. Metamedicin afdækker forbindelse mellem vores psykiske tilstand og vores krop. Hvis vi er syge, kan vi med metamedicin modellen gå tilbage og finde ud af, hvad det er for en konflikt på det følelsesmæssige plan, der har skabt det fysiske/psykiske problem. Med den forståelse kan vi hjælpe en konfliktløsning på vej, (via tft-eft) så kroppen kan heale og reparere sig selv igen.

 

 

STRESSRÅDGIVNING

 

Er du lige nu i tvivl om du er "stresset"? Hvis ja, så ER det fordi du er det, ellers havde du slet ikke tvivlet.

Det er derfor vigtigt, at du får hjælp af en, da man ofte ikke selv er i stand til at trække i håndbremsen.

Jeg har været der.